0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Dames

   

11 artikel(en)

   

11 artikel(en)

 


Fleece vest voor dames kopen?
Wilt u een fleece vest voor dames kopen? De fleece vesten voor dames van Bjornson zijn trendy, sportief en zitten heerlijk zacht. Het Bjornson assortiment fleece vesten voor dames bestaat uit verschillende soorten en kleuren.

Fleece vest voor dames van hoge kwaliteit
De fleece vest voor dames zijn van hoge kwaliteit en geïnspireerd door Scandinavische kledingstijl. Dit houdt in dat de vesten voor dames van stevige kwaliteit zijn, een fijne fit hebben en zacht aanvoelen. Daarnaast zijn de fleece vest voor dames ook waterafstotend, zijn ze van lichtgewicht materiaal gemaakt en hebben ze een goed ademend vermogen.

Warmhoudend en ademend
De fleece vest voor dames zijn goed warmhoudend in koudere temperaturen, maar kun je ook prima dragen tijdens een lente dag of een zwoele zomeravond. Dankzij het ademende vermogen van het vest voor dames kun je ze namelijk gedurende de seizoenen dragen. 

Lichtgewicht en zacht
De fleece vesten voor dames van Bjornson zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal en zachte stof. Daardoor hebben de vesten voor dames een heerlijke fit!

Wat zijn de voordelen van een fleece vest voor dames?
Fleece is super zacht, licht van gewicht en ademend. Ook heeft een fleece vest voor dames ademend vermogen wat de comfort van het fleece vest voor dames vergroot. Fleece kreukt niet en zit prettig door de elastische pasvorm. Daarnaast is fleece huidvriendelijk, sneldrogen en waterafstotend. 

Wat zijn de nadelen van een fleece vest voor dames?
Een nadeel van een fleece vest voor dames is dat het van zichzelf niet winddicht is. Een fleece vest voor dames kan wel winddicht worden gemaakt door eeen zogenaamd membraan tussen twee laagjes fleece stof aan te brengen. Daarnaast is fleecestof vaak erg statisch en licht ontvlambaar! Pas dus op met vlammen, vuur en vonken!


Online bestellen
Bestel nu uw fleece vest voor dames snel online! Het Bjornson assortiment fleece vest voor dames is op Bjornson.nl online te bestellen. Indien u voor 12:00 bestelt, dan verzenden wij nog dezelfde dag. Bestellingen boven de €30,00 worden gratis verzonden!

Meest gestelde vragen m.b.t. fleece vest voor dames