0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Retourneren

Heb je besteld via Bol.com? Bjørnson producten besteld via Bol.com retourneer je via je Bol.com account. Hoe dit werkt lees je hier.

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op particuliere klanten die besteld hebben via bjornson.nl. Voor dealers van Bjørnson gelden andere voorwaarden.

 

Een artikel retour sturen?

Dat kan binnen 30 dagen na ontvangst. Het werkt als volgt:

• Vul het retourformulier in.

• Je ontvangt binnen 24 uur een retour etiket en -instructies via e-mail.

 

Let op: Zonder deze gegevens is het voor ons niet duidelijk van wie het pakket afkomstig is en kunnen wij je retour niet in behandeling nemen.

Indien het artikel in goede staat door ons ontvangen is dan betalen wij het aankoopbedrag van het artikel minus de retourkosten binnen 14 dagen aan u terug.

 

Kan ik een artikel omruilen?

Voor de geretourneerde artikelen wordt het aankoopbedrag terug betaald op het rekeningnummer zoals door u vermeld op het retourformulier. Wij ruilen dus niet om. Wanneer je een ander artikel wilt ontvangen, dan plaats je hiervoor een nieuwe bestelling en betaal je verzendkosten. Ook een bestelling van hetzelfde artikel in een andere maat of kleur geldt als een nieuwe bestelling.

 

Uitpakken, proberen en gebruiken

U mag uw bestelling proberen, gebruiken en passen zoals u dat in een fysieke winkel ook zou doen. Indien u het product aan ons retour stuurt verzoeken wij u om zorgvuldig met de verpakking om te gaan en het product in de originele staat te retourneren. Indien het product beschadigd of defect retour komt kunnen hiervoor kosten worden gerekend. Wanneer het product niet meer te verkopen is, zullen we het product aan u terugsturen.

 

Ik heb 30 dagen herroepingsrecht, wat betekent dat?

U heeft tot 30 (dertig) kalenderdagen na ontvangst de tijd de door u aangeschafte artikelen vrijblijvend te retourneren.

 

Wat betaal ik voor retourneren?

U betaalt de verzendkosten voor het retourneren zelf. Wij raden u aan om hiervoor gebruik te maken van ons retour systeem (na het aanmelden van uw retour via ons retourformulier. U betaalt dan namelijk:

Nederland € 5,95
België € 9,95
Duitsland € 7,95
Frankrijk € 9,95
Hongarije € 11,95
Italië € 22,25
Luxemburg € 11,95
Oostenrijk € 9,95
Polen € 9,95
Portugal € 9,95
Slovenië € 11,95
Slowakije € 11,95
Spanje € 9,95
Tsjechië € 9,95
Verenigd Koninkrijk € 14,50

 

Heb je vragen?

We helpen je graag! Neem contact met ons op als je vragen hebt over een ontvangen artikel via www.bjornson.nl/klantenservice of bel ons op 038 - 422 3377.