0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Over Bjørnson

Kleding ontworpen voor Scandinavische omstandigheden
Björnson kleding is ontworpen voor Scandinavische omstandigheden. Björnson kleding biedt bescherming tegen de kou, vocht en wind. De balans tussen mens en natuur en het daarbij horende draagcomfort staat centraal in al onze ontwerpen. Björnson kleding kan bij binnen- en buitenactiviteiten gedragen worden. De materialen en specificaties zoals (binnen)zakken verhoogt het functionele vermogen van de kleding. Dit maakt dat de kleding functioneel is in huis, bij het uitlaten van uw hond, tijdens het sporten, op en langs het water, in de natuur en onderweg naar uw volgende afspraak. 

Wisselende zomer- en wintercollectie
Wij hebben een jaarlijkse zomer- en wintercollectie die per seizoen wordt ontwikkeld en samengesteld. Bij de zorgvuldige selectieprocedure wordt bij alle ontwerpen gekeken naar de trend van het seizoen. Dit bepaalt de kleurstelling, maten en patronen die wij op onze ontwerpen aanbrengen.

Beheersen van het volledige proces
Het beheersen van het gehele proces is onze kracht. Van ontwerp tot verkoop zijn wij betrokken in de keten die de kleding aflegt. Onze jarenlange samenwerking met Fashion Power in Hangzhou, China, maakt het mogelijk dat wij dicht op de productie staan en zo de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen. Zo zijn wij in staat, naar onze overtuiging, de beste kwaliteit tegen een evenredige prijs te bieden. 

Duurzaam comfort voor de juiste prijs
Wij hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding hoog in het vaandel staan. Onze kleding is ontworpen op draagcomfort, kwaliteit en functionaliteit zodat u de kleding kunt dragen in vele omstandigheden. Binnen, buiten, op het werk, bij een wandeling of tijdens het sporten.

Wij zien erop toe dat de producten verantwoord worden geproduceerd met duurzame materialen en goede arbeidsomstandigheden.

Onze vertrouwde klantenservice
Onze service is gebaseerd op transparantie, duidelijkheid en persoonlijk contact. U kunt bij ons gemakkelijk een bestelling plaatsen. Wanneer u een vraag heeft over uw bestelling of iets anders, kunt u bijvoorbeeld de meest gestelde vragenlijst raadplegen, maar u kunt ons ook mailen op klantenservice@bjornson.nl of bellen op 038 - 423 14 99. Overigens vindt u in onze Algemene voorwaarden een heldere uitleg over uw rechten en onze plichten. Tevens geeft onze privacy disclaimer u meer duidelijkheid over de vertrouwelijke omgang met uw gegevens.

Levering via DHL binnen 1 tot 2 werkdagen op uw adres of een DHL parcelshop
Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen zorgen wij binnen 1 tot 2 werkdagen voor levering op het door u opgegeven afleveradres. Dit doen wij via DHL. U kunt uw pakket thuis laten afleveren of bij een DHL parcelshop.

Eenvoudig bestellen en betalen in uw eigen omgeving
Onze betalingen worden verzorgd door MultiSafepay. U betaalt eenvoudig en veilig met één van de volgende betaalmethodes: iDEAL, Mastercard, VISA, PayPal, Bancontact, Giropay of Sofort. Dit doet u in uw eigen veilige betaalomgeving.

30 kalenderdagen retourneringsrecht
U kunt bij ons gratis retourneren. Kleding die u online bestelt, kunt u thuis rustig passen en wanneer het niet past of wanneer u niet tevreden bent, kunt u het terugsturen met een retouraanvraag. U heeft na ontvangst van uw bestelling 30 kalenderdagen de tijd uw bestelling te overdenken. Wanneer wij uw geretourneerde artikelen hebben ontvangen en geaccepteerd, dan wordt het aankoopbedrag binnen 14 kalenderdagen op uw rekening teruggestort.

Björnson is een merk van Conel B.V. All rights reserved.