0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Over Bjørnson

Kleding ontworpen voor Scandinavische omstandigheden
Bjørnson kleding is ontworpen voor Scandinavische omstandigheden. Bjørnson kleding biedt bescherming tegen de kou, vocht en wind. De balans tussen mens en natuur en het daarbij horende draagcomfort staat centraal in al onze ontwerpen. Bjørnson kleding kan bij binnen- en buitenactiviteiten gedragen worden. De materialen en specificaties zoals (binnen)zakken verhoogt het functionele vermogen van de kleding. Dit maakt dat de kleding functioneel is in huis, bij het uitlaten van uw hond, tijdens het sporten, op en langs het water, in de natuur en onderweg naar uw volgende afspraak. 

Wisselende zomer- en wintercollectie
Wij hebben een jaarlijkse zomer- en wintercollectie die per seizoen wordt ontwikkeld en samengesteld. Bij de zorgvuldige selectieprocedure wordt bij alle ontwerpen gekeken naar de trend van het seizoen. Dit bepaalt de kleurstelling, maten en patronen die wij op onze ontwerpen aanbrengen.

Duurzaam comfort voor de juiste prijs
Wij hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding hoog in het vaandel staan. Onze kleding is ontworpen op draagcomfort, kwaliteit en functionaliteit zodat u de kleding kunt dragen in vele omstandigheden. Binnen, buiten, op het werk, bij een wandeling of tijdens het sporten.

Wij zien erop toe dat de producten verantwoord worden geproduceerd met duurzame materialen en goede arbeidsomstandigheden.

Onze vertrouwde klantenservice
Onze service is gebaseerd op transparantie, duidelijkheid en persoonlijk contact. U kunt bij ons gemakkelijk een bestelling plaatsen. Wanneer u een vraag heeft over uw bestelling of iets anders, kunt u bijvoorbeeld de meest gestelde vragenlijst raadplegen, maar u kunt ons ook mailen op klantenservice@Bjornson.nl of bellen op 038 - 4223377. Overigens vindt u in onze Algemene voorwaarden een heldere uitleg over uw rechten en onze plichten. Tevens geeft onze privacy disclaimer u meer duidelijkheid over de vertrouwelijke omgang met uw gegevens.

Levering via DHL of DPD binnen 1 werkdag
Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen zorgen wij binnen 1 werkdag voor levering op het door u opgegeven afleveradres. Dit doen wij via DHL en DPD. Indien u niet thuis bent wordt het pakket afgegeven bij een Parcelshop bij u in de buurt.

Eenvoudig bestellen en betalen in uw eigen omgeving
Onze betalingen worden verzorgd door MultiSafepay. U betaalt eenvoudig en veilig met één van de volgende betaalmethodes: iDEAL, Mastercard, VISA, PayPal, Bancontact, Giropay of Sofort. Dit doet u in uw eigen veilige betaalomgeving.

30 kalenderdagen retourneringsrecht
Kleding die u online bestelt, kunt u thuis rustig passen en wanneer het niet past of wanneer u niet tevreden bent, kunt u het terugsturen met een retouraanvraag. U heeft na ontvangst van uw bestelling 30 kalenderdagen de tijd uw bestelling te overdenken. Wanneer wij uw geretourneerde artikelen hebben ontvangen en geaccepteerd, dan wordt het aankoopbedrag binnen 14 kalenderdagen op uw rekening teruggestort.

Bjørnson is een merk van Conel B.V. All rights reserved.