0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Meisjes

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

 


Winterjas meisjes kopen?
Wilt u een winterjas voor meisjes kopen? De meisjes winterjassen van Bjornson zijn trendy, sportief en zitten heerlijk. Het Bjornson assortiment meisjes winterjassen bestaat uit een aantal sportieve exemplaren in verschillende kleuren. 

Meisjes winterjassen van hoge kwaliteit
De Bjornson winterjassen zijn van hoge kwaliteit geïnspireerd door scandinavische stijl kleding. Dat betekent dat je een meisjes winterjas van Bjornson draagt als het echt koud is! De hoge kwaliteit meisjes winterjas is namelijk winddicht, waterafstotend of waterdicht, warmhoudend en hebben een goed ademend vermogen. De winterjas heeft een fijne padding (vulling) die u goed warm zal houden. 

Winddicht en waterafstotend
Een winterjas is gemaakt van waterafstotend en winddicht materiaal. Hierdoor is de jas goed geschikt om buiten te dragen in de winter. Een aantal van de Bjornson winterjassen zijn ook waterdicht en bevatten windcatchers en / snowcuffs. Hierdoor is de jas ook geschikt om in te skieën. 

Warmhoudend en ademend
Door het wind en water afstotende materiaal waarvan de winterjas voor meisjes is gemaakt, blijft u warm. Daarnaast is de stof zeer ademend, waardoor u niet snel zult transpireren. 

Online bestellen
Bestel nu uw winterjas voor meisjes snel online! Het Bjornson assortiment meisjes winterjassen is op Bjornson.nl online te bestellen. Indien u voor 12:00 bestelt, dan verzenden wij nog dezelfde dag. Bestellingen boven de €30,00 worden gratis verzonden!