0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Meisjes

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

 


Zomerjas meisjes kopen?
Wilt u een zomerjas voor meisjes kopen? De meisjes zomerjassen van Bjornson zijn trendy, sportief en zitten heerlijk. Het Bjornson assortiment meisjes zomerjassen bestaat uit een aantal sportieve exemplaren in verschillende kleuren. Zo hebben we gewatteerde jassen, lekker lichtgewicht zomerjassen en lange zomerjassen. 

Meisjes zomerjassen van hoge kwaliteit
De Bjornson zomerjassen zijn van hoge kwaliteit geïnspireerd door scandinavische stijl kleding. Dat betekent dat je een meisjes zomerjas van Bjornson erop gericht is dat deze fijn zit, licht van gewicht is en een goed ademend vermogen heeft! Daarnaast is de meisjes zomerjas vaak winddicht, waterafstotend of waterdicht en van een heerlijke zachte stof! 

Winddicht en waterafstotend
Een zomerjas is gemaakt van waterafstotend en winddicht materiaal, maar ook van heerlijk lichtgewicht materiaal. Dankzij het ademend vermogen van de zomerjas zal de jas droog blijven en niet klam aanvoelen. 


Online bestellen
Bestel nu uw zomerjas voor meisjes snel online! Het Bjornson assortiment meisjes zomerjassen is op Bjornson.nl online te bestellen. Indien u voor 12:00 bestelt, dan verzenden wij nog dezelfde dag. Bestellingen boven de €30,00 worden gratis verzonden!