0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Jongens

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

 


Zomerjas jongens kopen?
Wilt u een zomerjas voor jongens kopen? De jongens zomerjassen van Bjornson zijn trendy, sportief en zitten heerlijk. Het Bjornson assortiment jongens zomerjassen bestaat uit een aantal sportieve exemplaren in verschillende kleuren. Zo hebben we gewatteerde jassen, lekker lichtgewicht zomerjassen en lange zomerjassen. 

Jongens zomerjassen van hoge kwaliteit
De Bjornson zomerjassen zijn van hoge kwaliteit geïnspireerd door scandinavische stijl kleding. Dat betekent dat je een jongens zomerjas van Bjornson erop gericht is dat deze fijn zit, licht van gewicht is en een goed ademend vermogen heeft! Daarnaast is de jongens zomerjas vaak winddicht, waterafstotend of waterdicht en van een heerlijke zachte stof! 

Winddicht en waterafstotend
Een zomerjas is gemaakt van waterafstotend en winddicht materiaal, maar ook van heerlijk lichtgewicht materiaal. Dankzij het ademend vermogen van de zomerjas zal de jas droog blijven en niet klam aanvoelen. 


Online bestellen
Bestel nu uw zomerjas voor jongens snel online! Het Bjornson assortiment jongens zomerjassen is op Bjornson.nl online te bestellen. Indien u voor 12:00 bestelt, dan verzenden wij nog dezelfde dag. Bestellingen boven de €30,00 worden gratis verzonden!