0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Dames

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

 


Ski-jas voor dames kopen?
Wilt u een dames ski-jas kopen? De dames ski-jassen van Bjornson zijn trendy, sportief en zitten heerlijk. Het Bjornson assortiment dames ski-jassen bestaat uit een aantal sportieve exemplaren in verschillende kleuren. 

Ski-jassen dames  van hoge kwaliteit
De Bjornson ski-jassen zijn van hoge kwaliteit geïnspireerd door scandinavische stijl kleding. Dat betekent dat je een ski-jas van Bjornson draagt als het echt koud is! De hoge kwaliteit ski-jas is namelijk winddicht, waterafstotend of waterdicht, warmhoudend en hebben een goed ademend vermogen. De ski-jas heeft een fijne padding (vulling) die u goed warm zal houden. 

Winddicht en waterafstotend
Een dames ski-jas is gemaakt van waterafstotend en winddicht materiaal. Hierdoor is de jas goed geschikt om buiten te dragen in de winter. Een aantal van de Bjornson ski-jassen zijn ook waterdicht en bevatten windcatchers en / snowcuffs. Hierdoor is de jas ook geschikt om in te skieën. 

Warmhoudend en ademend
Door het wind en water afstotende materiaal waarvan de dames  ski-jas is gemaakt, blijft u warm. Daarnaast is de stof zeer ademend, waardoor u niet snel zult transpireren. 

Online bestellen
Bestel nu uw dames ski-jas snel online! Het Bjornson assortiment ski-jassen is op Bjornson.nl online te bestellen.